0251 21 29 41

Bcool Klimaatbeheersing

Bcool Klimaatbeheersing
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Klimaatbeheersing zakelijk

Klimaatbeheersing speelt een steeds grotere rol in nieuwbouw en renovatie. In een prettig binnenklimaat presteer je beter. Prettig werken, precies daarvoor kom je bij Bcool - ook wanneer je op zoek bent naar de juiste kantoor klimaatbeheersing. Wie zaken doet met Bcool Klimaatbeheersing kan rekenen op duurzame en besparende binnenklimaatoplossingen. Voor bedrijven, voor zorginstellingen, maar ook voor industriële omgevingen.  Bcool Klimaatbeheersing heeft het!

Aanbod van Bcool Klimaatbeheersing

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan een goede klimaatbeheersing op kantoor. En dat begrijpen wij, want met een goede klimaatbeheersing is de lucht zuiver en is de temperatuur constant.

Airconditioning
Middels het verkoelen, maar ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen van de lucht zorgt airconditioning voor een optimale temperatuur en luchtkwaliteit. Het assortiment van Bcool Klimaatbeheersing herbergt oplossingen voor iedere omgeving.

Luchtzuivering
Bestrijdt 99,9% van het coronavirus in uw kantooromgeving met Bcool luchtzuivering. Zodoende dat Bcool zich ook focust op klimaatbeheersing op kantoor.

Luchtbehandeling
Deze vorm van klimaatbeheersing kan zowel centraal als decentraal worden geregeld.

Lucht-water warmtepompen
Een lucht-water warmtepomp zet buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor sanitair en centrale verwarming.

Warmtepompen
Een warmtepomp wint warmte uit lucht, de bodem of grondwater. Een warmtepomp is bijzonder energiezuinige klimaatbeheerser (doordat er minimaal gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen) en zeer milieuvriendelijk (de CO2-uitstoot daalt aanzienlijk).

VRV- en VRF-systemen
VFV en VRF zijn klimaatbeheersystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen koelen, verwarmen en ventileren. Deze systemen kennen één buitenunit en meerdere units voor binnen. Dit geeft eindgebruikers de mogelijkheid om de zones apart van elkaar te regelen.

Warmteterugwinning
Warmteterugwinning (WTW) wordt zeer veel toegepast in panden en woningen waar energiebesparing een vereiste is. Bij deze methode van klimaatbeheersing wordt warmte uit afvoerlucht gebruikt voor de verwarming van vers aangevoerde buitenlucht en tapwater.

Koudetechniek
Koudetechniek is een steeds belangrijker wordende specialisatie in klimaatbeheersing, daar het Nederlandse klimaat steeds warmer wordt. Wie zaken doet met Bcool Klimaatbeheersing kan rekenen op duurzame koudetechnieken.

Chillers
De chiller is een vorm van airconditioning welke ruimtes verkoeld met water. Een goede investering wanneer je veel ruimtes in een groot gebouw (denk aan ziekenhuizen, hotels en kantoorgebouwen) wilt beheersen.

Bcool Klimaatbeheersing
Ook in risicovolle omgevingen realiseren onze vakmensen optimaal werkende klimaatinstallaties. Bcool Klimaatbeheersing is in het bezit van de VCA**-certificering en is onder meer erkend door de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) en de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVLK). Bcool Klimaatbeheersing is de partij voor:

  • een aangenaam klimaat in elke ruimte
  • no-nonsense oplossingen
  • gericht advies
  • installatie, onderhoud & service
  • klimaatbeheersing voor kantoor, zorginstellingen, en industriële omgevingen

Meer informatie over klimaatbeheersing voor jouw pand?
Bel direct naar 0251 212 941.

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.