0251 21 29 41

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Wat is luchtbehandeling?

Luchtbehandeling is het koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen van de binnenlucht. Luchtbehandeling kan zowel centraal als decentraal worden geregeld.

Een prettig binnenklimaat

Een goed binnenklimaat is belangrijk. In een prettig klimaat voelen we ons beter én presteren we beter. Luchtbehandeling is, mede vanwege de energiezuinigheid van de systemen, de ideale oplossing voor klimaatbeheersing in grote panden. Zeker voor moderne bedrijfspanden waarin de isolatie optimaal is. Bcool Klimaatbeheersing heeft voor ieder bedrijf de perfecte oplossing in luchtbehandeling. Van kantoor tot zware industrie, Bcool zorgt voor een aangenaam klimaat in elke ruimte eventueel gecombineerd met luchtzuivering. Bcool heeft luchtbehandelingsoplossingen voor:

Retail
voor een optimale temperatuur om in te winkelen

Utiliteit
in aangenaam klimaat is het prettig -en vooral productief- werken

Datacenters
met de juiste luchtbehandeling wordt uitval door oververhitting voorkomen

Industrie
Bcool is ook voor de (zware) industrie de partij in luchtbehandeling

Lucthbehandeling oplossingen op maat
Er is geen standaardoplossing voor luchtbehandeling. Een sporthal vraag op andere oplossingen dan een productiefaciliteit. Bcool komt op basis van de functie van het gebouw, de wensen op het gebied van energiezuinigheid en de toepassingsmogelijkheden met een oplossing op maat. En: we spelen graag een adviserende rol in nieuwbouwprojecten. Zo komen we tot bouwwerken waarin alle functies optimaal worden benut. Naast het verstrekken van advies op maat zorgt Bcool tevens voor de installatie en het onderhoud van het luchtbehandelingssysteem. Hierbij nemen we een proactieve rol in, wat betekent dat het initiatief voor onderhoud bij ons ligt. Zo hebben onze klanten geen omkijken naar hun klimaatoplossingen.

Bcool heeft de volgende oplossingen in luchtbehandeling:
Luchtbehandelingskast (LBK)

Deze kast is geschikt voor luchtbehandeling (koeling, verwarming, lucht verversen) in zeer grote gebouwen. 

Rooftopunit
De naam zegt het al, deze luchtbehandelingsunit wordt toegepast op het dak. Koude lucht wordt via een aanvoerkanaal in betreffende ruimte(n) geblazen waarna de vervuilde lucht wordt afgevoerd middels retourkanalen.

Packetunit
Deze luchtbehandelingsunit wordt voornamelijk toegepast in industriële omgevingen. Perfect voor gebruik in travo- en schakelkasten en computer- en kantoorruimtes. De packetunit kan met en zonder kanalen worden toegepast.

Met luchtbehandeling van Bcool heeft u altijd:

  • A-merken
  • gericht advies
  • installatie luchtbehandelingsunit
  • onderhoud & service
  • gecertificeerde installateurs
  • Prettig wonen en werken, daarvoor kom je bij Bcool.

Meer informatie over luchtbehandeling voor jouw pand? Bel direct naar 0251 212 941.

De adviseurs Bcool klimaatbeheersing

Jaarlijkse controle

Jaarlijkse controle verkleint de kans op slecht functionerende onderdelen en lekkages. Heeft u een onderhoudscontract bij Bcool en constateert u toch een defect? Dat is met onze 24-uursservice zo verholpen! Meer informatie? Neem contact op via 0251-212941.

contact opnemen
neem vrijblijvend contact met ons op
geheel vrijblijvend!
Velden met een * zijn verplicht
0251 21 29 41
Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.