0251 21 29 41

VRV- en VRF Systemen

VRV- en VRF Systemen
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

VRV- en VRF-systemen

VFV en VRF zijn airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen koelen, verwarmen en ventileren. Deze VRV- en VRF-systemen kennen één buitenunit en meerdere units voor binnen. Dit geeft eindgebruikers de mogelijkheid om de zones apart van elkaar te regelen. Je kunt dus de zuidkant van jouw pand koelen en tegelijkertijd de noordkant verwarmen. Kenmerkend voor VRV- en VRF-systemen is de aanwezigheid van koudemiddel, de naamgever van het systeem: Variable Refrigerant Flow (Volume).

Zeer geschikt voor grote ruimtes, kantoren en hotels

Hier worden VRV- en VRF-systemen al jaren veelvuldig toegepast. Het waren namelijk de eerste systemen die het afzonderlijk koelen en verwarmen van ruimtes met maar één buitenunit mogelijk maakten. De VRV- en VRF-systemen zijn zo doordacht dat extra rendement, duurzaamheid en installatiegemak vanzelfsprekend zijn. De binnenunits van onze VRV- en VRF-systemen zijn verkrijgbaar in diverse modellen:

Cassettemodel – plaatsing in het plafond
Plafondmodel – plaatsing tegen het plafond
Wandmodel – plaatsing hoog op de wand
Vloermodel – plaatsing in de hoek
Kanaalmodel – plaatsing boven het (ventilerende) plafond

Vanzelfsprekend hebben de zichtbare VRV- of VRF-systemen een onopvallend uiterlijk waarmee ze de esthetiek van de omgeving niet tekort doen. Informeer ook naar de mogelijkheden van de combinatie van een VRV of VRF systeem met luchtzuivering.

De werking van VRV- en VRF-systemen
De aan de lucht onttrokken warmte wordt met het koudemiddel getransporteerd naar de binnenunits van het VRV- of VRF-systeem. Deze zorgen voor verspreiding van de warmte lucht in de gewenste ruimte. De binnenunits kunnen tevens warmte onttrekken aan de ruimte waarmee deze gekoeld wordt. De warmte wordt vervolgens afgegeven aan de buitenlucht.

Klimaatbeheersing is altijd maatwerk. Een multifunctioneel complex vraagt om andere oplossingen dan een kantooromgeving. Bcool komt op basis van de functie van het gebouw, de wensen op het gebied van energiezuinigheid en de toepassingsmogelijkheden met een VRV- of VRF-systeem op maat. Natuurlijk dragen we ook zorg voor installatie en onderhoud van jouw VRV- of VRF-systeem. Het initiatief hierin ligt bij ons, zo heb jij er geen omkijken naar!

Met VRV- en VRF-systemen van Bcool heeft u altijd:

  • Een aangenaam klimaat in elke ruimte
  • No-nonsense oplossingen
  • A-merken
  • Gericht advies
  • Installatie
  • Onderhoud & service
  • Gecertificeerde installateurs

Prettig wonen en werken, daarvoor kom je bij Bcool. Meer informatie over een VRV- en VRF-systemen voor jouw pand? Bel direct naar 0251 212 941.

De adviseurs Bcool klimaatbeheersing

Jaarlijkse controle

Jaarlijkse controle verkleint de kans op slecht functionerende onderdelen en lekkages. Heeft u een onderhoudscontract bij Bcool en constateert u toch een defect? Dat is met onze 24-uursservice zo verholpen! Meer informatie? Neem contact op via 0251-212941.

contact opnemen
neem vrijblijvend contact met ons op
geheel vrijblijvend!
Velden met een * zijn verplicht
0251 21 29 41
Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.