0251 21 29 41

Service

Service
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

24/7 service en onderhoud klimaatsysteem

Voor een optimale conditie van jouw klimaatsysteem is jaarlijks onderhoud cruciaal. Bcool zorgt voor preventief onderhoud voor een lange levensduur. We zijn proactief, we nemen contact op wanneer het tijd is voor het onderhoud aan jouw installatie en we leggen alle controles en aanpassingen vast voor een goede opbouw van de historie van de installatie. Wij onderhouden vele klimaatinstallaties in heel Nederland. Heb jij een installatie die niet door Bcool is aangelegd? Ook dan staan we voor je klaar!

Onderhoud
Bij de installatie van jouw airconditioning, luchtzuivering of koelinstallatie ontvang je een aanbieding voor jaarlijks preventief onderhoud. Tijdens deze jaarlijkse inspectie controleren en onderhouden we jouw installatie met precisie. We reinigen de filters (en vervangen ze waar nodig), controleren het koudemiddel en reinigen de binnen- en buitenunits. Wist je dat goed onderhoud een besparing tot wel 30% op het energieverbruik oplevert?

24-uurs service
De jaarlijkse controle verkleint de kans op slecht functionerende onderdelen en lekkages. Toch is het mogelijk dat de installatie in de loop der jaren een defect vertoont. Met onze 24-uurs service is dat zo verholpen. We staan voor je klaar. Storing? Neem contact op via 0251 212 941.

Prettig werken, daarvoor kom je bij Bcool.

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.