0251 21 29 41

Advies

Advies
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Overweegt u energiezuinige installaties in uw pand?

De adviseurs van Bcool zijn gespecialiseerd in energiezuinige installaties. Oplossingen bedenken: dat doen wij het liefst. Ook voor uw bedrijf. 

Kosten besparen met een comfortabel binnenklimaat
Een goed ingerichte installatie kan op lange termijn veel kosten besparen. Wij verzorgen dan ook graag een bedrijfsscan om het energieverbruik van uw locatie(s) in kaart te brengen. Zo heeft u niet alleen een comfortabel binnenklimaat - maar ook een installatie die financieel interessant is. 

Wij zorgen voor een op maat gemaakte installatie
In nieuwbouw, maar ook in bestaande panden. In overleg met de architect zorgen wij ervoor dat installaties op een professionele en mooie manier worden verwerkt in het pand. Dit realiseren wij met brandveilige materialen. 

Altijd zicht op innovatie
Bcool loopt voorop in het werken met zonne-energie en natuurlijke koude middelen. Door intensief contact met leveranciers uit Azië kunnen we snel inspelen op de nieuwste innovaties. Subsidies vanuit de overheid? Onze adviseurs zijn op de hoogte. In overleg kunnen zij die voor uw bedrijf opvragen. 

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.