0251 21 29 41

Disclaimer & copyright

disclaimer & copyright
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Bcool te Velsen-Noord. Bcool gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van haar website correct is en correct wordt weergegeven.

Niettemin geeft Bcool te Velsen-Noord geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links. De website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. Bcool is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

Bcool is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data. U heeft van Bcool het recht om kopieën van deze website voor persoonlijk gebruik te tonen, te bewaren en reproduceren, mits u Bcool herkenbaar als bron vermeld.

De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Bcool worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt. Constateert u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze meldt via info@bcoolklimaatbeheersing.nl

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.