0251 21 29 41
Luchtmacht
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

De Luchtmacht

De Koninklijke Luchtmacht is een modern en technologisch krijgsmachtdeel dat wereldwijd bijdraagt aan vrijheid, veiligheid en welvaart. Hiervoor beschikt de luchtmacht over hooggekwalificeerd personeel, vliegtuigen, helikopters en andere wapensystemen.

Plaatsen van airco units bij de vliegbasis van de luchtmacht in Leeuwarden

Voor kantoorunits op de luchtmacht basis in Leeuwarden heeft Bcool een aantal airco's geplaatst, maar wat doet zo een airco nou eigenlijk: 

Koude lucht door warme lucht.

De werking van een airconditioning is eigenlijk heel eenvoudig. Een vloeistof die zowel warmte als kou kan opnemen en de aggregatietoestand kan veranderen, circuleert rond in een circuit: het koelcircuit.

Warmte-afvoer

De koelvloeistof neemt de warmte uit de ruimte op en verandert daarbij in een gas. De opgenomen warmte wordt daarna naar de condensor geleid. Het koelmiddel wordt afgekoeld en verandert weer in een vloeistof. Op deze manier ontstaat een kringloop waardoor de ruimte koel wordt. Interne en externe ventilatoren ondersteunen daarbij deze kringloop. Een thermostaat en een timer regelen de werking. Zodoende kan met het systeem de luchtsnelheid en de temperatuur gecontroleerd worden.

Vocht en reiniging

Net als de druppels die zich op een koude drinkfles vormen, ontstaan er ook druppels in het apparaat. Door deze condensatie kan de luchtvochtigheid geregeld worden. Tevens kunnen door ingebouwde filters stofdeeltjes en schadelijke stoffen uit de lucht gefilterd worden

Onze specialisten staan klaar voor uw zakelijke toepassingen.

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.