0251 21 29 41
MSD Haarlem
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

MSD Haarlem

Met innovatieve geneesmiddelen, vaccins en waarde toevoegende oplossingen maakt MSD  wereldwijd een verschil in de gezondheid en het leven van mensen en dieren.

Plaatsen Mitsubishi City Multi

Bcool verzorgd bij MSD in Haarlem oa het onderhoud van de klimaatinstallaties. Tevens plaatsen we bij MSD nieuwe airconditioning. Bijvoorbeeld de nieuwe City Multi van Mitsubishi electric. Het nieuwe Hybride City Multi VRF - systeem (HVRF) van Mitsubishi Electric is wereldwijd het eerste 2-pijpssysteem voor gelijktijdig koelen en verwarmen met energie - uitwisseling dat de voordelen van directe expansie (de VRF techniek) en een waterdragend afgiftesysteem combineert. Het HVRF-systeem is hiermee het ­alternatief voor het traditionele 4-pijps systeem.

Bij conventionele klimaatinstallaties worden ver­schillende technieken van verschillende ­fabricaten aan elkaar gekoppeld om zo­doende de gewenste koel – en verwarmingscapaciteit te verkrijgen. De systemen werken hierbij met fossiele brandstoffen (CV-installa­ties) en/of een beperkt rendement (CV/­Chillers). Daarnaast zijn er vaak regeltechnische uit­dagingen aangezien de verschillende componenten/fabricaten niet standaard met elkaar communiceren. Hierdoor zijn aan­vullende regeltechnische investeringen vereist om te voorkomen dat installaties elkaar beïnvloeden of zelfs gelijktijdig in gebruik zijn en dus tegen elkaar in werken.

Onze specialisten staan klaar voor uw zakelijke toepassingen.

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.