0251 21 29 41

Over Bcool klimaatbeheersing

Over Bcool klimaatbeheersing
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Bcool Klimaatbeheersing

Realisatie van een comfortabel leefklimaat, dat is waar we goed in zijn. Met onze kwalitatieve oplossingen zijn we de partij voor het optimaliseren van het klimaat in werkomgevingen (onder meer retail, utiliteit, industrie, datacenters). Prettig werken, daarvoor kom je bij Bcool.

Wie zaken doet met Bcool Klimaatbeheersing kan rekenen op duurzame en besparende koelinstallaties, deskundige installateurs en 24-uursservice. Ook in risicovolle omgevingen realiseren onze vakmensen optimaal werkende klimaatinstallaties. Bcool is in het bezit van de VCA**-certificering en is onder meer erkend door de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) en de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVLK).

Bcool sinds 2007
Bcool Klimaatbeheersing is opgericht in 2007 en een zusteronderneming van Bcool Waterservice. Bcool is een initiatief van vier partners die jarenlang ervaring op hebben gedaan op het terrein van Tata Steel (toen nog bekend onder de naam Corus). Het bedrijf staat hiermee onder leiding van professionals die van wanten weten. En dat merk je.

Het team
Het team van Bcool is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Op dit moment werken er dagelijks vijftig fulltimers aan optimale klimaatbeheersing en schone drinkwaterinstallaties voor onze klanten. Al onze medewerkers hebben een enorme vakkennis en focus op klanttevredenheid.

Kennismaken met Bcool? Bekijk onze recente cases of neem direct contact op via 0251 212 941.

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.