0251 21 29 41

Industrie

Industrie
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Klimaatbeheersing in de industrie

Industriële klimaatbeheersing vraagt om de juiste expertise. Systemen moeten worden afgestemd op personeel en machinepark en op het optimaal verwerken van goederen. Optimale klimaatbeheersing zorgt voor continuïteit van werkprocessen in de industrie. De oplossingen van Bcool blijven ook onder minder gunstige omstandigheden volledig inzetbaar. Want het werk, dat moet gewoon doorgaan!

Unieke installatie
Bcool levert passende klimaatsystemen voor ruimtes én processen. Op maat. Een producent van verpakkingsmateriaal vraagt tenslotte om andere klimaatoplossingen dan de auto-industrie. Bcool komt op basis van de werkzaamheden, de wensen op het gebied van energiezuinigheid (want juist voor grootverbruikers zijn energiezuinige installaties interessant) en de toepassingsmogelijkheden met een oplossing op maat. Natuurlijk dragen we ook zorg voor installatie en onderhoud van klimaatbeheersing in jouw industriële omgeving.

Bcool, specialist in klimaatbeheersing in de industrie
Bcool Klimaatbeheersing is opgericht in 2007 en een zusteronderneming van Bcool Waterservice. Bcool is een initiatief van vier partners die jarenlang ervaring op hebben gedaan in klimaatbeheersing op het terrein van Tata Steel (toen nog bekend onder de naam Corus). Het bedrijf staat hiermee onder leiding van professionals die van wanten weten. En dat merk je. Bcool in het kort:

  • voor optimale klimaatbeheersing in elke industriële omgeving
  • no-nonsense oplossingen
  • A-merken
  • gericht advies
  • installatie, onderhoud & service
  • gecertificeerde installateurs

Het team van Bcool is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Op dit moment werken er dagelijks vijftig fulltimers aan optimale klimaatbeheersing in onder meer de industrie en schone drinkwaterinstallaties voor onze klanten. Onze medewerkers hebben een enorme vakkennis inzake koudetechniek en focus op klanttevredenheid.

Klimaatoplossingen in industriële omgevingen
De eisen voor klimaatbeheersing in de industrie zijn anders dan die voor comfortkoeling. Wil je zeker zijn van continuïteit? Wil je de mogelijkheden naar hergebruik van restwarmte onderzoeken?  Op zoek naar de beste energie-oplossing? Met onze expertise en oplossingen op maat ben je verzekerd van een ononderbroken proces. Je kunt bovendien rekenen op een proactieve houding wat betreft service en onderhoud. Zo heb je zelf geen omkijken naar de klimaatbeheersing in jouw industriële omgeving.

Prettig werken, daarvoor kom je bij Bcool.
Meer informatie over klimaatbeheersing in industrie?
Bel direct naar 0251 212 941.

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.