0251 21 29 41

Retail

Retail
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Klimaatbeheersing retail

Een prettig klimaat maakt dat je fijner woont, werkt én winkelt. De klimaatsystemen van Bcool zijn energiezuinig en betrouwbaar, kennen een lange levensduur en zijn gemakkelijk te bedienen. Een aangename temperatuur in jouw winkel draagt bij aan een goede klantbeleving. Optimale klimaatbeheersing in jouw retailomgeving, wij weten hoe!

Een ervaren specialist in de klimaatbeheersing voor retail.
Klimaatbeheersing speelt een steeds grotere rol in nieuwbouw en renovatie van onder meer retail. En dat is niet voor niets. Er liggen namelijk bijzonder veel besparingsmogelijkheden voor zowel de eigenaar als het milieu.

Daarnaast is de kwaliteit van klimaatbeheersingstechnieken en hiermee het comfort voor de gebruiker van het pand de laatste jaren enorm gestegen. Reden genoeg om extra aandacht te besteden aan het binnenklimaat in retail!

Bcool ontwerpt, plaatst en onderhoudt klimaatbeheersingsinstallaties in de retailbranche zoals airconditioning en luchtbehandeling. We begrijpen dat een vrijstaand pand een andere aanpak vereist dan een inpandige winkel. En natuurlijk zijn wij volledig op de hoogte de regelgeving inzake milieu en veiligheid. Bcool is een ervaren specialist in de klimaatbeheersing voor retail.

Bcool, specialist in klimaatbeheersing in retail
Bcool Klimaatbeheersing is opgericht in 2007 en een zusteronderneming van Bcool Waterservice. Bcool is een initiatief van vier partners die jarenlang ervaring op hebben gedaan in klimaatbeheersing op het terrein van Tata Steel (toen nog bekend onder de naam Corus). Het bedrijf staat hiermee onder leiding van professionals die van wanten weten. En dat merk je. Bcool is dé partij voor een aangenaam klimaat in retailomgevingen.

Dat is lekker shoppen!
De eisen voor klimaatoplossingen in huis zijn anders dan die voor retail (waar men in en uit loopt en de winkelruimte continu belast wordt met een stroom van warmte of kou van buiten). Wil je zeker zijn van continuïteit? Wil je de mogelijkheden naar hergebruik van restwarmte onderzoeken?  Op zoek naar de beste energie-oplossing? Met onze expertise en oplossingen op maat ben je verzekerd van optimale klimaatbeheersing in jouw retailomgeving.

Bel meteen even
Prettig winkelen en werken, precies daarvoor kom je bij Bcool. Wie zaken doet met Bcool Klimaatbeheersing kan rekenen op duurzame en besparende binnenklimaatoplossingen. Voor retail, kantoorpanden, voor zorginstellingen, maar ook voor industriële omgevingen. Bcool heeft het!

Meer informatie over klimaatbeheersing in retail?
Bel direct naar 0251 212 941.

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.