0251 21 29 41

Airconditioning

Airconditioning
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Airconditioning

 In een comfortabel klimaat is het goed wonen en werken. Bcool Klimaatbeheersing heeft voor iedere ruimte de perfecte airconditioning. Van woning tot zware industrie, Bcool zorgt voor een aangenaam klimaat in elke ruimte.

Altijd een aangename temperatuur

Middels het verkoelen, maar ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen van de lucht zorgt airconditioning voor een optimale temperatuur en luchtkwaliteit. Het assortiment van Bcool herbergt oplossingen voor iedere omgeving:

Airconditioning in huis
met de juiste airconditioning zorgen we voor een frisse slaapkamer, een comfortabele woonkamer en een warme badkamer. Precies zoals jij dat wenst.

Airconditioning in de winkel
een aangename temperatuur in jouw winkel draagt bij aan een goede klantbeleving. Wij weten hoe!

Airconditioning op kantoor
in aangenaam klimaat is het prettig werken. Bcool zorgt voor de luchtkwaliteit waarin alle medewerkers optimaal kunnen presteren.

Airconditioning in datacenters
met een gerichte temperatuurregeling voorkom je uitval door oververhitting.

Airconditioning in de industrie
onze oplossingen blijven ook onder minder gunstige omstandigheden volledig inzetbaar. Want het werk moet gewoon doorgaan.

Onze airconditioningssystemen zijn onder te verdelen in:
Splitsystemen
Deze airconditioning is perfect voor de koeling van één enkele ruimte. De airconditioning bestaat uit twee units, een voor de binnen- en een voor de buitenzijde, die middels (uiteraard vakkundig weggewerkte) smalle koelleidingen met elkaar verbonden worden. De kleine, moderne binnenunits kunnen bevestigd worden op de muur, vloer of het plafond. De ideale airconditioning voor woon-, slaap- of werkkamer.

Mulitsplitsystemen
De term verklapt het eigenlijk al: airconditioning met multisplitsysteem heeft één buitenunit welke aangesloten is op meerdere binnenunits die allen apart te bedienen zijn. Ook voor het multisplitsysteem geldt dat deze zowel op muur, vloer of het plafond geplaatst kan worden. Deze energiezuinige airconditioning is ideaal voor kantooromgevingen.

VFR/VRV-systemen
VFR en VRV zijn airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen zowel koelen, verwarmen als ventileren. Ook dit systeem kent één buitenunit en meerdere, los van elkaar te bedienen, units voor binnen. Kenmerkend voor deze systemen is de aanwezigheid van koudemiddel, de naamgever van het systeem: Variable Refrigerant Flow (Volume).

De binnenunits van de drie bovenstaande systemen zijn verkrijgbaar in diverse modellen:
cassettemodel
– plaatsing in het plafond
plafondmodel – plaatsing tegen het plafond
wandmodel – plaatsing hoog op de wand
vloermodel – plaatsing op de vloer
kanaalmodel – plaatsing boven het plafond
Vanzelfsprekend hebben de zichtbare modellen een onopvallend uiterlijk waarmee ze de esthetiek van de omgeving niet tekort doen.

Windowkoeling
Dit airconditioningssysteem zonder leidingen wordt in een opening in de muur geplaatst. De raamunit is direct in staat de ruimte te koelen.

Met een airco van Bcool heeft u altijd:
A-merken
gericht advies
installatie
onderhoud & service
gecertificeerde installateurs

Prettig wonen en werken, daarvoor kom je bij Bcool.
Meer informatie over airconditioning voor jouw pand? Bel direct naar 0251 212 941.

Jaarlijkse controle

Jaarlijkse controle verkleint de kans op slecht functionerende onderdelen en lekkages. Heeft u een onderhoudscontract bij Bcool en constateert u toch een defect? Dat is met onze 24-uursservice zo verholpen! Meer informatie? Neem contact op via 0251-229575.

contact opnemen
neem vrijblijvend contact met ons op
geheel vrijblijvend!
Velden met een * zijn verplicht
0251 21 29 41
Luchtzuivering
Virusvrij wonen en werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw woning of bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen