0251 21 29 41

Certificering

Certificering
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Certificering

Kwaliteit is de basis voor de tevredenheid van onze klanten én voor de explosieve groei van ons bedrijf. Om deze kwaliteit te waarborgen laten wij onze organisatie toetsen door de volgende instanties:

NVKL

De NVKL is de brancheorganisatie voor klimaattechniek en koudetechniek. Bcool is bij beide organisaties aangesloten. Een NVKL-erkenning geeft de klant garantie van kwaliteit en professionaliteit: het kwaliteitslabel voor koude- en klimaattechnische installateurs.

TÜV NORD

TÜV Nord is een internationale organisatie welke zich bezig houdt met de kwaliteitsinspecties op de terreinen van veiligheid, milieu en technische kwaliteitsbewaking van (gemotoriseerde) voertuigen en wagens. Al onze voertuigen zijn TÜV NORD-gecertificeerd. TÜV Nord verzorgt bovendien de VCA-certificering. Het VCA-certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden met verhoogd risico uitvoeren in een risicovolle omgeving. Met het VCA**-certificaat (vooral bedoeld voor bedrijven met meer dan 35 man die als hoofdaannemer werken) toont Bcool aan te voldoen aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

KENTEQ

Kenteq is een kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap. Ook erkennen zij ondernemingen als leerbedrijven wanneer zij aan de gestelde voorwaarden voldoen. Bcool Klimaatbeheersing werkt samen met Kenteq en biedt diverse scholingsmogelijkheden aan het team.

VERITAS

Deze certificerende instelling biedt een breed scala aan op maat gemaakte certificeringen en auditdiensten. Vanzelfsprekend is Bcool in het bezit van het wettelijk verplichte F-Gassenbesluit-certificaat.

Bovenstaande erkenningen en certificaten maken het Bcool Klimaatbeheersing mogelijk werkzaamheden te vervullen in de zware industrie. Daarnaast realiseren we tevens optimale klimaatbeheersing voor particulieren, in de retail, in de utiliteit en in datacenters.

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.