0251 21 29 41
Biggym
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Big Gym

BigGym is de High Quality gym die de nadruk legt op creativiteit, interieur, muziek en entertainment en is daarbij de voordeligste gym van Nederland. Kom het zelf ervaren!

Plaatsen van units op locatie Big Gym Wormerveer in combinatie met airsocks

Bcool verzorgd voor BigGym de installaties op diverse locaties. Op onder andere de vestiging Wormerveer en Heemskerk zijn de airconditionings voorzien van lange airsocks, welke de temperatuur in de hele ruimte aangenaam maken in zowel de zomer als winter.

Door het toepassen van airsocks is het mogelijk om grote luchthoeveelheden tochtvrij en zonder condensatie in zowel lage als hoge ruimtes toe te voeren. Het kan gaan om ventilatielucht maar ook gekoelde en/of verwarmde lucht is uitstekend toe te voeren met airsocks. Toepassing is bijna onbeperkt, een kleine opsomming: scholen, kantoren, cleanrooms, voedingsmiddelenindustrie, fitness, zwembaden, bioscopen en horeca. Kortom, een zeer diverse en brede toepassing Airsocks zijn leverbaar in diverse vormen: rond, halfrond, kwartrond en rechthoekig.

Standaard leverbaar in 9 kleuren, op verzoek zelfs iedere gewenste kleur en eigen logo of ingezonden foto te printen. Groot voordeel van airsocks is ook het lage gewicht, in combinatie met een uitgebreid pakket aan ophangsystemen kunnen wij in overleg met u het ideale luchtverdeelsysteem samenstellen.

Onze specialisten staan klaar voor uw zakelijke toepassingen.

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.