0251 21 29 41

Utiliteit

Utiliteit
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Klimaatbeheersing in de utiliteitsbouw

Bcool ontwerpt, plaatst en onderhoudt klimaatbeheersingsinstallaties in de utiliteit. We begrijpen dat een appartementencomplex een andere aanpak vereist dan een verzorgingshuis of museum. Vanzelfsprekend zijn we volledig op de hoogte van de regelgeving inzake milieu en veiligheid. Bcool is de ervaren specialist in de klimaatbeheersing voor utiliteitsbouw.

Klimaatoplossingen voor de utiliteit
De eisen voor comfortkoeling zijn anders dan die voor de keukens in zorginstellingen. Wil je zeker zijn van continuïteit? Wil je de mogelijkheden naar hergebruik van restwarmte onderzoeken?  Op zoek naar de beste energie-oplossing? Met onze expertise en oplossingen op maat ben je verzekerd van een optimaal binnenklimaat in de utiliteit. Wie zaken doet met Bcool Klimaatbeheersing kan rekenen op duurzame en besparende binnenklimaatoplossingen. Voor utiliteit en voor onder meer industriële omgevingen. Bcool heeft het!

Airconditioning
Middels het verkoelen, maar ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen van de lucht zorgt airconditioning voor een optimale temperatuur en luchtkwaliteit. Bcool voorziet de utiliteitsbouw graag van energiezuinige klimaatoplossingen en airconditioning.

Luchtbehandeling
Met luchtbehandeling zorgen we naast een ideale temperatuur tevens voor het onschadelijk maken van virussen, bacteriën en schimmels. Een goede luchtbehandeling is een must voor zorginstellingen!

Lucht-water warmtepompen
Een lucht-water warmtepomp zet buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor sanitair en centrale verwarming. De lucht-water warmtepomp is perfect voor de klimaatbeheersing in utiliteitsbouw!

Warmtepompen
Een warmtepomp wint warmte uit lucht, de bodem of grondwater. De warmtepomp is een bijzonder energiezuinige klimaatbeheerser voor de utiliteit en bovendien zeer milieuvriendelijk.

VRV- en VRF-systemen
Deze systemen kennen één buitenunit en meerdere units voor binnen. De VRV en VRF systemen geeft eindgebruikers de mogelijkheid om de zones apart van elkaar te regelen.

Warmteterugwinning
Warmteterugwinning wordt zeer veel toegepast in de utiliteitsbouw. Bij deze methode van klimaatbeheersing wordt warmte uit afvoerlucht en afvoerwater gebruikt voor de verwarming van vers aangevoerde buitenlucht en tapwater.

Koudetechniek
Het Nederlandse klimaat wordt warmer. Hiermee is koudetechniek een steeds belangrijker wordende specialisatie in klimaatbeheersing in de utiliteit.

Chillers
De chiller is een vorm van airconditioning welke ruimtes verkoeld met water. Een chiller is een goede investering wanneer je veel ruimtes in een groot gebouw (denk aan ziekenhuizen, hotels en kantoorgebouwen) wilt beheersen.

Bcool, specialist in klimaatbeheersing in de utiliteit
Bcool Klimaatbeheersing is opgericht in 2007 en een zusteronderneming van Bcool Waterservice. Bcool is een initiatief van vier partners die jarenlang ervaring op hebben gedaan in klimaatbeheersing op het terrein van Tata Steel (toen nog bekend onder de naam Corus). Het bedrijf staat hiermee onder leiding van professionals die van wanten weten. En dat merk je. Voor een aangenaam klimaat in de utiliteit, kom je naar Bcool.

Prettig werken, daarvoor kom je bij Bcool.
Meer informatie over klimaatbeheersing in utiliteit?
Bel direct naar 0251 212 941.

Meer weten over de servicemogelijkheden voor uw installaties?

Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.