0251 21 29 41

Koude techniek

Koude techniek
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Koudetechniek

Koudetechniek is van het grootste belang in omgevingen waar productie plaatsvindt, de tuinbouw, distributiecentra, industriële omgevingen, datacenters en zorgomgevingen. Ook de transportsector rekent op een optimaal klimaat tijdens laden, lossen en vervoer. Op de weg, in de lucht en over het water. Met onze koude-installaties weet Bcool als geen ander het optimale klimaat voor jouw omgeving te realiseren.

Koudetechniek van Bcool

Koudetechniek is een van de specialisaties binnen de installatiebranche. Een steeds belangrijker wordende specialisatie, daar het Nederlandse klimaat steeds warmer wordt. Wie zaken doet met Bcool Klimaatbeheersing kan rekenen op duurzame koudetechnieken, deskundige installateurs en 24-uursservice. Ook in risicovolle omgevingen realiseren onze vakmensen optimaal werkende klimaatinstallaties. Bcool is in het bezit van de VCA**-certificering en is onder meer erkend door de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) en de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVLK). Wij zijn de aangewezen partij voor advies, installatie en onderhoud van koudetechniek-installaties:

Airconditioningssystemen
Middels het verkoelen, maar ook verwarmen, ventileren, luchtzuivering en ontvochtigen van de lucht zorgt airconditioning voor een optimale temperatuur en luchtkwaliteit.

Luchtbehandeling
Luchtbehandeling is het koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen van de binnenlucht

Warmtepompen
Een warmtepomp wint warmte uit lucht, de bodem of grondwater.

VRV- en VRF-systemen
VFV en VRF zijn airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen koelen, verwarmen en ventileren. 

Chillers
De chiller is een vorm van airconditioning welke ruimtes verkoeld met water.

Kortom, Bcool levert passende klimaatsystemen voor ruimtes én processen. Op maat. Een ijsbaan vraagt tenslotte om andere oplossingen dan een zorginstelling. Bcool komt op basis van de functie van het gebouw, de wensen op het gebied van energiezuinigheid en de toepassingsmogelijkheden met een koudetechniek-oplossing op maat. Natuurlijk dragen we ook zorg voor installatie en onderhoud van koudetechniek-installaties. Hierbij nemen we een proactieve rol in, wat betekent dat het initiatief voor onderhoud bij ons ligt. Zo hebben onze klanten geen omkijken naar hun klimaatoplossingen.

Bcool Koudetechniek
Bcool Klimaatbeheersing is opgericht in 2007 en een zusteronderneming van Bcool Waterservice. Bcool is een initiatief van vier partners die jarenlang ervaring op hebben gedaan in onder meer koudetechniek op het terrein van Tata Steel (toen nog bekend onder de naam Corus). Het bedrijf staat hiermee onder leiding van professionals die van wanten weten. En dat merk je. Het team van Bcool is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Op dit moment werken er dagelijks vijftig fulltimers aan optimale klimaatbeheersing en schone drinkwaterinstallaties voor onze klanten. Onze medewerkers hebben een enorme vakkennis inzake koudetechniek en focus op klanttevredenheid.

Prettig wonen en werken, daarvoor kom je bij Bcool. Meer informatie over koudetechniek? Bel direct naar 0251 - 212 941.

De adviseurs Bcool klimaatbeheersing

Jaarlijkse controle

Jaarlijkse controle verkleint de kans op slecht functionerende onderdelen en lekkages. Heeft u een onderhoudscontract bij Bcool en constateert u toch een defect? Dat is met onze 24-uursservice zo verholpen! Meer informatie? Neem contact op via 0251-212941.

contact opnemen
neem vrijblijvend contact met ons op
geheel vrijblijvend!
Velden met een * zijn verplicht
0251 21 29 41
Luchtzuivering
Virusvrij werken?
Zuiver effectief uw binnenlucht.

Elimineer meer dan 98% van alle virussen, bacteriën, schimmels én geuren in uw bedrijfsruimte met de bewezen AOP-technologie van Bcool.

Onze oplossingen
Virusvrij werken?<br>Zuiver effectief uw binnenlucht.